skip to Main Content

Peter & Camilla

-"Vår verksamhet syftar till att stärka din organisations inre förmåga."

Nordic Preparedness AB är ett familjeägt aktiebolag som skapades hösten 2015. Vi erbjuder konsulttjänster inom beredskapsplanering, övning, utbildning, projektledning, förändringsledning, kriskommunikation, CBRNE och organisationsutveckling. Vi arbetar även med anpassad sjukvård för företag.

Vår verksamhet syftar till att stärka din organisations inre förmåga. En organisation som är förberedd för att hantera större händelser kommer lättare kunna minska händelsens konsekvenser. På samma sätt har ansvariga i en organisation som är övade i att leda och planera för förändring ett försprång när det gäller att hantera det oväntade.

En av våra stora styrkor är vår breda kompetens. Våra konsulter har erfarenhet från såväl kommunal verksamhet (på central och sublokal nivå) samt av blåljusverksamhet. Vi är även en av få konsulter i Sverige som utbildar inom CBRNE.

Huvudkontoret finns utanför Helsingborg och företaget bedriver verksamhet i hela Sverige.

I koncernen ingår även:

Utbildningar inom ledarskap och entreprenörskap kopplat till outdoor och idrottsevent.

Utbildningsverksamhet inom första hjälpen, HLR, D-HLR, Barn-HLR och andra utbildningar kopplade till akut omhändertagande.

Öppna utbildningar som genomförs med öppen anmälan.

Sagt om oss

Vi använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder dessa. Läs mer om cookies
Holler Box