Warning: The magic method TotalTheme\ResizeImage::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/a/a/nordicpreparedness.se/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 34 Köpvillkor – Nordic Preparedness skip to Main Content

Kursanmälan

  • Du anmäler dig via vår webbplats
  • Din anmälan är bindande efter att antagningsbesked skickats
  • Du hittar sista anmälningsdag vid respektive kurstillfälle
  • Vi accepterar efteranmälningar i mån av plats

I och med att du anmäler dig till kursen samtycker du till att dina personuppgifter registreras i Nordic Preparedness utbildningsregister. Uppgifterna behandlas i syfte att säkerställa vårt åtagande mot dig samt för utskick av information och erbjudanden via e-post.

Priser

Alla våra priser är i svenska kronor (SEK), exklusive moms.

Faktureringsvillkor

Betalning sker genom fakturering. Fakturan skickas till angiven mailadress dagarna efter anmälan. Fakturan ska vara betald inom 30 dagar från fakturadatum.

Avgifter

I de fall utbildningen innehåller kursmaterial ingår detta i utbildningskostnaden.

Utbildning kan genomföras med eller utan internat. Om inget annat särskilt anges, bokas och betalas logi (boende) av utbildningsdeltagaren.

Se mer information i utbildningsbeskrivningen.

Avbokning utbildningar

Din anmälan är bindande efter att vi har skickat ditt antagningsbesked, men om du får förhinder kan du överlåta din plats till en deltagare från samma organisation.

För att säkerställa att du som betalt har en utbildningsplats, samt att vi ska ha möjlighet att förbereda din utbildning på bästa sätt, gäller följande återbudsvillkor:

  • Vid avbokning fram till 30 dagar före utbildningsstart är avbokningskostnaden 10% av utbildningspriset.
  • Vid avbokning inom 30 dagar före utbildningsstart, eller efter påbörjad utbildning, sker ingen återbetalning.

Byte/flytt av utbildning

Du som deltagare på en av våra utbildningar kan, oavsett utbildning och utan extra kostnad, flytta till senare utbildningstillfälle i mån av plats, fram till fyra veckor före utbildningsstart. Därefter gäller samma regler som vid återbud.

Flytt av utbildning ses som tillgodohavande och gäller i max tre år från den ursprungliga utbildningens startdatum. Finns inte urprungsutbildningen kvar vid ombokning får tillgodohavandet användas för annan utbildning. Vi återbetalar inte eventuell mellanskillnad.

Skulle du inte omboka din utbildning inom tre år är tillgodohavandet förverkat.

Inställd utbildning

Nordic Preparedness förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning på grund av lågt deltagarantal, eller vid sjukdom. Vid inställd utbildning erbjuder vi dig som deltagare ett alternativt startdatum. Om du inte accepterar detta återbetalar vi hela avgiften inom 30 dagar. Ersättningar därutöver utbetalar vi inte.

Reklamationer

Vi på Nordic Preparedness gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd med din beställning. Reklamationer eller synpunkter skickar du till reklamation@preparedness.se för handläggning. Handläggning och återkoppling sker inom en vecka från det att din reklamation inkommit.

Övrigt

Vi följer Allmänna Reklamationsnämnden och Konsumentköplagen vid eventuella tvister.