skip to Main Content
Business photo created by freepik - www.freepik.com

Vi erbjuder rådgivning för dig och din verksamhet i allt från ledarskap i det dagliga till förändringsprocesser. Du kan anlita oss löpande eller för särskilda punktinsatser.

Det är värdefullt att ha någon utifrån som kan stötta och vara ett bollplank i komplexa processer. I vissa fall kan det till och med vara det som gör hela skillnaden för huruvida ett projekt lyckas eller inte. Som rådgivare hjälper vi er att göra era projekt mer genomtänkta och genomarbetade. Vi stöttar i nuläget:

Vi erbjuder rådgivning i form av löpande stöd eller i avgränsad omfattning. Att ha någon utifrån som kan stötta med bollplanksstöd är i många fall skillnaden som gör projekten mer genomarbetade och genomtänkta. Vi stöttar i nuläget:

  • chefer – i deras vardagliga ledarskap och i enskilda ärenden
  • i förändringsledningsprocesser
  • beredskapssamordnare och säkerhetschefer – med överblick, prioritering och ställningstaganden i det vardagliga arbetet och i enskilda projekt, till exempel RSA:er och och beredskapsplanering

Inför ett nytt rådgivningssamarbete har vi ett uppstartsmöte där vi träffas och går igenom er verksamhet. Vi sätter oss in i de förutsättningar som präglar just er verksamhet. Detta för att kunna ge er det bästa stödet utifrån er unika situation.

Vi använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder dessa. Läs mer om cookies
Holler Box