Våra kärnvärden

Våra kärnvärden

Vi arbetar för ett starkare och mer robust samhälle!

Detta är vårt absoluta kärnvärde. Ja, vi är privata entreprenörer, men vår drivkraft är densamma som då vi var offentligt anställda. Vi verkar för samhällets bästa. Det är det som är vår grundläggande drivkraft. Detta gör vi tillsammans med organisationer som verkar utifrån samma värdegrund som vi själva gör.

 

Vi strävar efter långsiktiga relationer som bygger på förtroende och nära relationer.

Detta innebär att vi lägger mycket tid på att lära känna våra uppdragsgivare och deras organisationer. Vi strävar efter lösningar som är skräddarsydda efter deras behov och ingångsvärden för att ge dem mesta möjliga tillbaka av den tid och pengar de lägger. Genom skräddarsydda lösningar ökar vi även de mervärden som organisationen får av de insatser som genomförs.

 

Vi tror på effektivitet, kvalitet och pedagogik

De som genomför utbildningar och övningar för Nordic Preparedness är handplockade utifrån den geniuna kombinationen av bred och lång praktiskt och teoretisk erfarenhet av sakområdet samt en hög pedagogisk fallenhet. Vi vet att det utifrån kompetensutvecklingssammanhang inte har någon betydelse om du arbetat 40 år inom ett område om du inte har förmågan att kunna förmedla det pedagogiskt och lättbegripligt. Nordic Preparedness är ett kompetensutvecklingsbolag och är därför väldigt noga med att plocka resurser som är riktigt duktiga pedagoger.

Vi verkar för att det vi gör ska landa rätt hos de vi är hos med en noggrann måluppbyggnadsprocess i grunden. Därför har vi tagit fram PHAST(www.phast.se) för att underlätta systematiken i måluppbyggnad och val av rätt utbildare till rätt utbildning.