Om våra tjänster

Anders Nordström

VD Art of Running

-”Ordentliga förberedelser, noggrann planering och genomtänkt innehåll. Utbildningen håller världsklass!”

Tobias Josefsson

Deltagare utbildning 2016

-”Hade jag innan utbildningen berättat om min utveckling de senaste dagarna så hade jag inte trott mig själv. Grymt innehåll och grymma föreläsare!”

Mia Söderberg

Deltagare utbildning 2016

-”Måluppfyllelse: 100 %! Mycket bra arbetsmetodik och innehåll!”

Henrik Alvstråle

Deltagare utbildning 2016

-”Fantastiska utbildare med stöd av pedagogiskt kursmaterial gjorde att min framtid som entreprenör fick en riktigt bra förutsättning att lyckas.”

Om Peter

Eleonor Dahlhäll

Deltagare Utbildning 2016

-”Peter har en ödmjukhet och kunskap som få har. Hans pedagogik och förmåga att beskriva komplicerade saker gör att jag känner mig trygg i min nyvunna kunskap”

Mia Söderberg

Deltagare Utbildning 2016

-”Peters lugn, kunskap och pedagogik gör komplicerade saker lätta att ta till sig”

Om Camilla

Christer Ängehov

Förbundsdirektör Räddningstjänsten Skåne Nordväst

-”Camilla är en engagerad och driven kommunikatör. Hon har bland annat varit med och skapat kriskommunikatörsnätverket i nordvästra Skåne som idag ligger långt framme när det gäller krisinformation via olika medier. Framför allt har hon utvecklat krisformation via sociala medier. Kan varmt rekommendera entreprenör Camilla.”

Richard Glantz

Områdeskommunikatör Polisen nordvästra Skåne

-”I de projekt jag deltagit med Camilla har det varit en tydlig inriktning och mål. Alla som deltagit har fått nya insikter och känt nyttan av att öva. Entusiasm och professionalitet är det jag kan summera av de övningar jag varit med på med Camilla.”

Martin Arkel

Kommunikationsansvarig Helsingborg stad

-”Jag kan rekommendera Camilla till alla organisationer som behöver en snabb och skicklig kommunikatör. Hon är också ett föredöme att samarbeta med när oväntade saker, såsom kriser,inträffar. Alltid hjälpsam, initiativrik och med gott humör.”

Karin Brand

Generalsekreterare
Svenska Livräddningssällskapet

-”Camilla är engagerad, driven, strukturerad och professionell i sin roll som ansvarig för Livräddarna Ängelholm. Med sin målmedvetna inställning når hon de mål hon sätter upp. Hennes kunskaper inom kommunikation och marknadsföring har han använt på ett mycket effektivt sätt för att synliggöra livräddningsverksamheten, vilket har lett till många positiva resultat för verksamheten och dess utveckling.”

Jonna Ahlberg

Krisberedskapssamordnare
Höganäs kommun

-”Camilla är en sprudlande person som är duktig på att kommunicera, engagera och inspirera. Hon är väldigt kreativ och mycket hjälpsam. En person som alla organisationer behöver.”

Matilda Hedén

Utvecklings- och kvalitetsstrateg
Ängelholms kommun

-”Camilla är en analytisk person med en fantastisk förmåga att se samband och både ta till sig och förmedla ny kunskap. Dessutom är hon sprudlande positiv, varm, generös och alltid villig att göra det där lilla extra för att leverera över förväntan. ”