Köpvillkor

Kursanmälan

  • Anmälan görs via vår webbplats
  • Din anmälan är bindande efter att antagningsbesked skickats.
  • Sista anmälningsdag anges på respektive kurstillfälle.
  • Efteranmälningar accepteras i mån av plats.

I och med att du anmäler dig till kursen samtycker du till att dina personuppgifter registreras i Nordic Preparedness utbildningsregister. Uppgifterna behandlas i syfte att säkerställa vårt åtagande mot dig samt för utskick av information och erbjudanden via e-post.

Priser

Alla våra priser är i svenska kronor (SEK), exklusive moms.

Faktureringsvillkor

Betalning sker genom fakturering. Fakturan skickas till angiven mailadress dagarna efter anmälan.

Fakturan ska vara betald inom 30 dagar från fakturadatum.

Avgifter

I de fall utbildningen innehåller kursmaterial ingår detta i utbildningskostnaden.

Utbildning kan genomföras med eller utan internat. Om inget annat särskilt anges, bokas och betalas logi (boende) av utbildningsdeltagaren.

Se mer information i utbildningsbeskrivningen.

Avbokning utbildningar

Din anmälan är bindande efter att antagningsbesked skickats, men om du får förhinder kan du överlåta din plats till deltagare från samma organisation.

För att säkerställa att du som betalt har en utbildningsplats, samt av vi ska ha möjlighet att förbereda din utbildning på bästa sätt, gäller följande återbudsvillkor:

  • Vid avbokning fram till 30 dagar före utbildningsstart är avbokningskostnaden 10% av utbildningspriset.
  • Vid avbokning inom 30 dagar före utbildningsstart, eller efter påbörjad utbildning, sker ingen återbetalning.

Byte/flytt av utbildning

Deltagaren kan, oavsett utbildning och utan extra kostnad, flytta till senare utbildning i mån av plats, fram till fyra veckor före utbildningsstart. Därefter gäller samma regler som vid återbud.

Flytt av utbildning ses som tillgodohavande och gäller i max tre år från den ursprungliga utbildningens startdatum. Finns inte urprungsutbildningen kvar vid ombokning får tillgodohavandet användas för annan utbildning. Eventuell mellanskillnad återbetalas ej

Skulle ingen ombokning ske inom tre år är tillgodohavandet förverkat.

Inställd utbildning

Nordic Preparedness förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning pga lågt deltagarantal, eller vid sjukdom. Vid inställd utbildning erbjuds deltagaren ett alternativt startdatum. Om inte detta accepteras återbetalas hela avgiften tillbaka inom 30 dagar. Ersättningar därutöver utbetalas ej.

Reklamationer

Nordic Preparedness gör alltid sitt bästa för att du ska bli nöjd med din beställning. Reklamationer eller synpunkter skickas till reklamation@preparedness.se för handläggning. Handläggning och återkoppling sker inom en vecka från det att din reklamation inkommit.

Övrigt

Vi följer Allmänna Reklamationsnämnden och Konsumentköplagen vid eventuella tvister.